WEDSTRIJDEN

 

Groot gedeelte van de hobby bestaat uit het afstellen, trainen, samen rijden en natuurlijk koffie drinken, maar wat toch wel het mooiste blijft is om jezelf te meten in een wedstrijd met echte tegenstanders en niet vanaf een beeldscherm. En dat kan bij de AMCA! Wij organiseren club wedstrijden die voor leden en gasten toegankelijk zijn daarnaast komen de verschillende klassen van het NK langs op ons circuit. En ook de grote meerdaagse evenementen zijn hier te vinden.

In dit gedeelte (wedstrijden) geven wij U uitleg over de klassen, het inschrijven, de regels waar uw auto aan moet voldoen en wanneer de wedstrijden op ons circuit gereden worden. U dient wel in het bezit te zijn van een transponder van Mylaps.

 

 

KALENDER


Reglementen


MYRCM


 

Voor de brandstof hebben wij NK races en Europese races. Op NK niveau, georganiseerd door de NOMAC, worden de wedstrijden verreden op de zondag vanaf 10.00 uur en is het circuit de zaterdag geheel voor de wedstrijdrijders. De grotere wedstrijden zijn soms verdeeld over meerdere dagen. Bijvoorbeeld Grand Prix en ENS.

De elektro wedstrijden ( reglement KLIK HIER ) worden op clubniveau op de zaterdagavond verreden. Overdag kan er getraind worden en halverwege de middag rond 14.30 uur gaat de wedstrijd van start. Op NK niveau geldt hetzelfde als bij de brandstof wedstrijden. De grotere wedstrijden zijn vaak het hele weekend of soms zelfs 3 dagen. Bijvoorbeeld ETS en Tamiya Cup.

Wanneer de wedstrijden verreden worden staat in de kalender en het inschrijven gebeurt bij de AMCA via de website van MyRCM. Dat kunt U doen door op deze link te klikken en zich in te schrijven. U dient dan wel een account aan te maken bij MyRCM. Ook het uitschrijven gaat via Uw account op de MyRCM pagina. Ga naar "Administratie " en klik vervolgens aan de rechterkant op "Registraties". Nu komen alle inschrijvingen aan de rechterkant. Door op het prullenbak icoontje te klikken kan de inschrijving ongedaan gemaakt worden. Mocht dit onverhoopt niet lukken dan kan er contact opgenomen worden met de wedstrijdleiding.

Verdere uitleg vind plaats in klassen/reglementen. Wel heeft de AMCA een regel dat er per klasse, die als wedstrijd verreden wordt, er een minimum aantal deelnemers moet zijn ingeschreven. Dit aantal is vastgesteld op 5 deelnemers per klasse.