terug

Tonisport onroad series and photo's

June 1, 2018

De voorbereidingen voor de TOS zijn afgelopen en vandaag kon er door de deelnemers getraind worden. Uit binnen en buitenland waren de rijders naar de AMCA gekomen om mee te doen met de wedstrijd, ook rijders vanuit Engeland hebben de oversteek gemaakt. Vandaag waren er al een 50 tal bestuurders aanwezig maar morgen hebben we een volle bak met 117 man aan de start.

Morgen wordt er gestart met een aantal trainingsronden en daarna voor het echhie. Zondag middag zijn de finales en dan zullen we zien wie die dag de sterkste is.

Vandaag de dag van de finales om uit te maken wie voor vandaag zijn auto het best voor elkaar had. Niet alle 117 rijders verschenen er aan de start maar toch een 100 plus waren er aanwezig. Met goed stuurmanskunst en af en toe een tikkie uitdelen werd er gevochten voor de hoogste plaats op het podium. De wedstrijdleiding had zijn zaken goed voor elkaar zodat er soms extra pauzes moesten worden ingelast om niet teveel vooruit te lopen op het tijdschema. Meerdere rijders winsten hun persoonlijk ronden record te verbeteren , grip was er blijkbaar genoeg.

Vanuit de AMCA gezien een zeer geslaagd weekend en gelukkig zat het weer mee. Alle vrijwilligers die dit weekend mee hebben geholpen ernstig bedankt, wedstrijdleiders, technische controle, baancommissaris, kantine dame en heer Dank Jullie Wel. Op naar de volgende en dat is gelukkig een wat kleinere wedstrijd namelijk de ETS waar het dubbele aantal deelnemers zal komen. Zien jullie dan hopelijk weer!

Voor de uitslagen KLIK HIER!

PHOTO'S TOS CLICK HERE MORE TO COME

Amca Apeldoorn

CONTACTGEGEVENS

Kanaal-zuid 134, 7332 BD Apeldoorn

Telefoon: 055-5418386

Laatste berichten

No items found.