terug

Over AMCA

December 28, 2017
Over AMCA

De AMCA heeft een circuit waar alle rc onroad auto’s kunnen rijden in welke schaal of klasse dan ook zolang zij voldoen aan de geluids eisen.

Het circuit is ongeveer 5 meter breed omgeven door voldoende gras zodat schade aan auto’s tot het minimum wordt beperkt. Het circuit is daarom voor alle rijders, jong, oud, ervaren of juist niet, zeer toegankelijk.

De lengte van het circuit is ongeveer 243 meter en is voorzien van meerder tellussen zodat sectoren en rondetijden automatisch worden opgeslagen en na het rijden kunnen worden bekeken. Zowel in onze eigen trainingscomputer als in een app. U kunt dan natuurlijk gebruik maken van onze gratis WIFI (U dient dan wel in het bezit te zijn van een transponder).

 

Film is met geluid

Verder een kleine opsomming waar de leden van de AMCA gebruik van kunnen maken. Sommige punten worden op een aparte pagina verder verduidelijkt.

–  Elektronisch toegangshek zodat leden met pas van 9.00 uur tot 21.00 alle dagen het terrein op kunnen. Let op openingstijden zijn geen rijtijden!

–  Tijdens de koude, natte wintermaanden kan er woensdagavond binnen gereden worden op een Mini-Z baan met ronden tel systeem.

–  Telsysteem van Mylaps staat gehele buitenseizoen aan.

–  Compressors voor afblazen van de auto’s.

–  Rijders stelling voor goed overzicht op de baan.

–  Vaste tribune voor toeschouwers.

–  Vaste sleuteltafels, overdekt met 230 volt aansluitingen voor 134 rijders.

–  Wc’s achter, voor buiten de openingstijden van de kantine.

–  Baanverlichting voor de donkere avonden. Alleen woensdag clubavond en bij wedstrijden zaterdag avond.

–  Het openbare terrein is voorzien van camera bewaking (die 24 uur per dag beelden opneemt en deze bewaren wij 3 weken ivm met vernielingen en inbraak daarna worden deze automatisch overschreven) en een alarm systemen voor het waken over onze bezittingen.

-  Er worden foto's genomen die voor de website/promotie/journalistiek zijn bedoeld. Worden er foto's gebruikt van U die U liever niet ziet verschijnen op de website meld dit dan even aan info@amcaracing.nl.

–  Plek om body’s te wassen en banden afdraaien is voor gezorgd.

–  Gebouw voor wedstrijdleiding en technische controle.

–  Eigen VIP / scheidsrechters / fotograaf / vergader ruimte.

–  Voldoende ruimte om grote ( inter) nationale evenementen te organiseren.

En natuurlijk een goed uitgeruste kantine met terras en verlichte overkapping waar de meest voor de hand liggende etenswaar te koop zijn. Er kan ook met PIN betaald worden. In/rond de kantine en het gebouw van de wedstrijdleiding is er gratis WIFI.

Is er iets wat gerepareerd/hersteld moet worden, meld het even via de QR-code op de flyer in de kantine of aan de wedstrijdleiding. Email aan de vaste vrijwilligers van de AMCA mag ook.

Bij het circuit van de AMCA kan er helaas niet gekampeerd worden. Klik hier voor een lijst met Hotels, Campings en Camperplaatsen in de buurt.

In het blauw Wesley van Silfhout tijdens de rijdersbriefing.

Wesley van Silfhout:  facilitair@amcaracing.nl  is algemeen bestuurslid en verantwoordelijk voor de faciliteiten en apparatuur op het AMCA terrein. Wesley is jarenlang een (inter) nationaal 1/8 brandstof rijder geweest en heeft sinds kort de 1/8 elektro ontdekt.

Amca Apeldoorn

CONTACTGEGEVENS

Kanaal-zuid 134, 7332 BD Apeldoorn

Telefoon: 055-5418386

Laatste berichten