terug

Oproep vrijwilligers wedstrijden seizoen 2019

March 25, 2019

Het buitenseizoen staat voor de deur en de leden hebben de eerste meters buiten alweer gemaakt. Dit is natuurlijk goed nieuws. Graag willen we allemaal zo snel mogelijk weer gebruik maken van ons mooie circuit.

 Afgelopen winter zijn er een hoop klussen gedaan alleen nog niet alles is af. Hier willen wij de hulp van onze leden. Om de nog lopende klussen af te maken zal er op 6 april een klusdag georganiseerd worden. 

Deze klussen kunnen gevonden worden op de kluslijst. Mocht je niet van het klussen zijn dan is hulp in de kantine of wedstrijdleiding ook welkom. Voor hulp in de kantine en wedstrijdleiding kan de inzetplanning geraadpleegd worden. In de inzetplanning kan gezien worden welke datums nog vrijwilligers gezocht worden. 

De kluslijst en inzetplanning is te vinden via de website en dan “Login Leden”. Op de ledenpagina kan ingelogd worden met de bekende gegevens. Eenmaal ingelogd is de lijst te vinden onder de knop “Inzetplanning vrijwilligers seizoen 2019”. Let op deze lijst bestaat uit 2 tabbladen “Inzetplanning wedstrijden” en “Klussenlijst”. 

Het aanmelden als vrijwilliger kan door een email te sturen naar info@amcaracing.nl. Ook als de inloggegevens niet meer bekend zijn kunnen deze via het mailadres opgevraagd worden. Graag zien wij jou als ons lid ook terug als vrijwilliger.

Amca Apeldoorn

CONTACTGEGEVENS

Kanaal-zuid 134, 7332 BD Apeldoorn

Telefoon: 055-5418386

Laatste berichten

No items found.