terug

Open!!!!

May 21, 2020

We zijn nu alweer een week geopend en we zijn blij dat er na 2,5 maand "leegstand" er weer gereden mag worden op de baan. En met het goede weer in het vooruitzicht hopen we dat jullie dit ook veel komen doen.

Met duidelijke aanwijzingen en linten hebben we de looprichting op het circuit vastgesteld en er is voor de aangemelde leden voldoende ruimte om de 1.5 meter afstand te nemen, gelukkig hebben wij het terrein zo groot dat dit makkelijk mogelijk is. Voor de duidelijkheid we lopen op het terrein met de klok mee en om de eerste verwarringen weg te nemen - Neen op het circuit niet, gewoon tegen klok in -.

Als je wilt komen rijden meld je dan even aan via Myrcm of bel het algemene nummer van de AMCA 055-5418386. Een bestuurslid is doorgeschakeld vanaf dit nummer.

Het vervoer van je auto en gereedschap op het terrein van de AMCA zullen je zelf even moeten regelen, de kruiwagens zijn de komende periode niet beschikbaar. En vergeet natuurlijk de koffie niet zelf mee te nemen, de kantine is nog niet geopend. We hopen jullie, in goede gezondheid, snel weer te zien.

Team AMCA.

Amca Apeldoorn

CONTACTGEGEVENS

Kanaal-zuid 134, 7332 BD Apeldoorn

Telefoon: 055-5418386

Laatste berichten

No items found.