terug

NK elektro AMCA Apeldoorn

April 21, 2018

Vandaag was de dag om te trainen en de afstelling van de auto's voor elkaar te maken, zoeken naar dat extra beetje grip die je een paar tiende van een seconde sneller laat gaan. Lekker in het zonnetje genieten van je hobby, mooier kan het bijna niet.

Veel rijders kwamen van deze gelegenheid gebruik maken en het was dan met de stock klasse vol op de rijders stelling. De andere klassen, modified, F1 en als promo klasse de 1/8 elektro waren ook goed vertegenwoordigd en daarom werd er ook met de klok gereden. Vanavond is er nog tijd om te sleutelen en de verbeteringen aan te brengen, morgen voor "t echie".

Zondag werd er gereden voor de prijzen, onder een lekker zonnetje mochten 45 rijders uitmaken wie er vandaag de snelste was. Er daar moest flink voor gevochten worden. De stock rijders waren met 23 man de grootste groep van vandaag, alleen werd er door de promogroep ( 1/8 elektro ) het meest gelachen. Al met al een heel mooi NK en namens de AMCA, vrijwilligers bedankt voor jullie inzet en gezelligheid.

Voor de complete uitslag klik hier

Uitslag 1/8 elektro ; 1 Wesley van Silfhout, 2 Richard Gierman, 3 Johannes Voerman

Uitslag Formule 1; 1 John Bruins, 2 Jitse Miedema, 3 Edwin Neijenhoff

Uitslag stock A; 1 Rob Janssen, 2 Roy Bakker, 3 Sybrand de Boer

Uitslag stock B; Max Hordijk

Uitslag stock C; Anton Huijser

Uitslag Modified; 1 Rick van den Akker,2 Govert Verbeke, 3 Sidney Blokker

Amca Apeldoorn

CONTACTGEGEVENS

Kanaal-zuid 134, 7332 BD Apeldoorn

Telefoon: 055-5418386

Laatste berichten

No items found.