terug

Lets get ready to rumbleeeeee!!!!!!!!

June 17, 2018

Donderdag zal de AMCA geopend zijn voor leden en gastrijders om te komen trainen voor de grootste wedstrijd in Europa op gebied van rc-auto's schaal 1/10. Alleen elektrisch aangedreven modellen zijn toegestaan en met de teller momenteel op 263 deelnemers zal het een zware klus worden om in de A-finale te belanden. Rijders uit heel Europa zijn neergestreken in en rondom Apeldoorn. Ook een klein aantal Japanners komen rijden om te kijken of zij het hoogste podium kunnen halen.

Onder de rijders bevinden zich de meervoudig wereldkampioen en natuurlijk zal de Nederlands Kampioen stock 4 wheel drive ook aanwezig zijn.

Met zoveel deelnemers wordt er de gehele dag geracet en om de 6 minuten zal er een nieuwe groep starten. Van vrijdag tot zondag wordt er gereden, en zondag vinden dan de finales plaats. Iedereen is welkom om een dag naar dit racegeweld te komen kijken, snelheden rechte stuk liggen hierbij boven de 100 km per uur en de rijders daarbij op zo'n 35 meter afstand van de auto. Er is een ruime tribune en de kantine zal natuurlijk geopend zijn, we heffen geen entree gelden.

Amca Apeldoorn

CONTACTGEGEVENS

Kanaal-zuid 134, 7332 BD Apeldoorn

Telefoon: 055-5418386

Laatste berichten

No items found.