terug

++++++ ETS and photo's ++++++

June 21, 2018

Vandaag de dag van de training maar deze begon wat aan de natte kant, tegen een uur of 10.00 kon er flink gereden worden. Vandaag wisten toch meer dan 200 rijders en support de AMCA te vinden. Het zonnetje brak flink door maar ook de wind stak op en hier waren niet alle tenten even goed tegen bestand maar meerdere rollen duct tape brachten de uitkomst. Iedereen heeft een uur of 7 mooi kunnen trainen tot er rond een uur of 5 een ouderwets Hollandse regenbui kwam.

Morgen komen de rest van de rijders aan en kan het feest losbarsten. Hopelijk smaken de hamburgers dan weer even goed als vandaag en blijft de regen aan de andere kant van Apeldoorn.

Foto's staan online van de donderdag KLIK HIER.

VRIJDAG!

Het begon vandaag nat tot een uur of 11.00, daarna begon de baan te drogen en kon er gereden worden. De meeste rijders maakten hier gebruik van om de baan en de grip te testen. Vandaag is de dag van de gecontroleerde trainingen en 1 ronde kwalificatie. Met zo'n 250 rijders en tussen elke heat ongeveer 2 minuten is het dan ook druk op de baan.

Als er verder geen onderbrekingen zijn wordt er doorgereden tot een uur of 21.00, dus de wedstrijdleiding en de vrijwilligers in de keuken kunnen vol aan de bak. Met 250 rijders en nog de meegekomen support is het een opgave om al deze buiken te vullen en te voorzien van koffie. De mensen van Red RC zijn ook aangekomen dus op hun website zal er ook regelmatig een update gedaan worden met de vorderingen van de wedstrijd. Om de race live te volgen KLIK HIER en ga naar de online-streaming.

Foto's vrijdag KLIK HIER.

ZATERDAG!

Er kon met een kleine weers onderbreking worden doorgereden want vandaag is dag van de kwalificaties en s ávonds wordt er al een finale gereden. Alles zat verder mee deze dag maar omdat we toch wat te zeuren moeten hebben het had wel een graad warmer mogen zijn. Met alle rijders aanwezig en ook de bezoekers erbij was dit voor de kantine een drukke dag. De hamburgers en braadworst vlogen de bakplaat af. Erg leuk dat we met de terras overkapping op deze manier de hongerige monden kunnen voeden ( mede mogelijk gemaakt door Firma Buitink Apeldoorn ) weer of geen weer het bakken gaat door.

Vanavond wordt er dus 1 finale gereden en morgen vinden de rest van de finales plaats, het zal weer redelijk optijd beginnen dus wees er optijd bij, zie jullie dan!

Foto's Zaterdag KLIK HIER.

Zondag!

Vandaag is de dag van de waarheid, de finale dag. Met prettig weer en een ontspannen sfeer kwam er een einde aan 3 dagen racen. Voor sommigen viel het tegen en voor anderen viel het weer mee en stonden ze hoger dan ooit gedacht. Er werd sportief gereden en het was maar een enkele keer nodig om een stop en go uit te delen. Wedstrijdleiding had de race strak in de hand.

Tijdens de finale's was de tribune goed gevuld en rondom was de baan goed bezet met toeschouwers.

Hierbij gaat de AMCA dan ook alle rijders bedanken voor het weekend dat we hier met zijn allen hebben gehad en hopelijk zien we jullie volgend jaar weer.

Vrijwilligers, teveel om op te noemen, bedankt voor jullie harde werk tijdens deze dagen en de gezelligheid die jullie brachten, zonder jullie kan de AMCA dit soort feesten niet organiseren.

Foto's Zondag KLIK HIER 

Team AMCA

Amca Apeldoorn

CONTACTGEGEVENS

Kanaal-zuid 134, 7332 BD Apeldoorn

Telefoon: 055-5418386

Laatste berichten

No items found.