terug

Clubrace 1 elektro 2018

April 14, 2018

Het clubseizoen is voor de AMCA nu toch echt begonnen, onder de strakke leiding van Jeffrey Jongeling werd om 14.30 uur gestart met de eerste race elektro. In de ochtend was er voldoende tijd om te trainen en de auto af te stellen, de zon bleef vanmorgen wat achterwege maar onze eigen AMCA Weather Girl beloofde dat het goed kwam.

Race Director J.Jongeling

Met een aantal nieuwe gezichten waaronder een paar gastrijders begonnen de rijders om 14.30 uur hun kwalificaties. De nieuwe rijders van de AMCA hadden nog even last van beginners stress maar na een aantal minuten werd er sterk gereden met goede ronde tijden. De meer ervaren rijders trokken zich weinig aan van de hectiek en bleven er cool onder. Tegen een uur of 5 brak eindelijk de zon door en konden de winterjassen uit, temperatuur op de baan steeg hierdoor ook wat en dat kwam de grip alleen maar ten goede.

In alle rust Buri expert JW,Gons

De verschillende groepen (Formule 1, stock en 1/8 elektro) waren goed gevuld met rijders en er moest flink worden doorgereden om in ieder geval met een goed resultaat naar huis te gaan. Met dik 30 man aan de start begint dit jaar goed. Vrijwilligers wedstrijdleiding en kantine bedankt voor jullie inzet vandaag, super, eindelijk weer hamburgers eten.

De officiele uitslag staat online op MyRcm maar dit is de top 3 uit de verschillende klassen beginnend met de Formule 1; 1 Martijn van der Heijden, 2 Nick Snieder, 3 Tim Bosmann.

In de druk bezette stock klasse; 1 Rob Janssen, 2 Elibert Sievers, 3 Sybrand de Boer.

Winnaar B-finale J. de Bont

En de derde klasse, de vrije klasse; 1 Johannes Voerman, 2 Janwillem Gons, 3 Huub van der Leeuw.

De stand in het kampioenschap wordt ook bijgehouden op de site van MyRcm, klik hier

Amca Apeldoorn

CONTACTGEGEVENS

Kanaal-zuid 134, 7332 BD Apeldoorn

Telefoon: 055-5418386

Laatste berichten

No items found.