terug

Belangrijk nieuws voor de clubwedstrijd!!! En update over sluiten baan!!!!!

April 1, 2019

Over 3 weken wordt de eerste clubwedstrijd van dit jaar weer gereden namelijk op 13-04-2019, inschrijven gaat nog steeds via MyRcm. Maar door meerdere projecten lopen we wel wat achter met het werk dat voor het openen van het wedstrijdseizoen moet gebeuren.

Gedeelte van de baan moet alg en mos vrij gemaakt worden met een hoge druk reiniger, kantine schoonmaak ( tafels, stoelen etc. ) en wegruimen binnenbaan, tribune vrij van alg en wat nog meer ( zie kluslijst ). Onder de bezielende leiding van motivatie coach Wesley Ratelband is er besloten om op 06-04-2019, de zaterdag voor de eerste wedstrijd, een klusdag te organiseren. Voorafgaande aan de eerste wedstrijd zal onze sponsor schoonmaakbedrijf Zonneveld ons helpen met de vloer van de kantine, schoonmaken van de reclame borden en het wassen van de ramen enz.

UPDATE: Dit zijn de werkzaamheden die er moeten gebeuren het weekend van 6 en 7 april. Baan voor rijdersstelling schoonmaken met hogedruk reiniger, begin rechte stuk baan bijslijpen ( hobbels verwijderen ), schoonmaken kantine meubilair en terugplaatsen in kantine en de kit vernieuwen van tellus. Als er hulp komt kan het in 1 dag anders is de baan het gehele weekend gesloten.

Iedereen die wil komen helpen kan zich opgeven bij info@amcaracing.nl.

Team AMCA

Amca Apeldoorn

CONTACTGEGEVENS

Kanaal-zuid 134, 7332 BD Apeldoorn

Telefoon: 055-5418386

Laatste berichten

No items found.